Om Arbodania

Arbodania A/S er den ledende danske virksomhed indenfor eksportsalg af juletræer og pyntegrønt. Vores kernekompetencer er produktkvalitet, professionel logistik og kundeservice. Vi tilbyder certificeret og miljøvenlig produktion, et avanceret pallesystem med høj lasteffektivitet, samt optimerede transportløsninger. Vi tilbyder også direkte IT-integration med EDI/XML og en webportalservice til vore kunder, såvel som private label og in-store marketing assistance.

Vi investerer løbede i implementering af ny teknologi i produktion, forbedring af vores logistiksystem samt videreudvikling af miljøcertificerede juletræer. Vi udvikler nye standarder i branchen, fordi vi vil sikre de fremtidige leverancer af juletræer på den mest pålidelige og stabile måde.

For os kommer kunden altid først. Hos Arbodania ønsker vi at være nemme og troværdige at handle danske juletræer med. Det er derfor, vi kun samarbejder med de bedste producenter i Danmark om at levere juletræer og pyntegrønt af højeste kvalitet.

Vores formål er at inspirere til godt partnerskab gennem en professional tilgang til samarbejde og fokus på fælles værdiskabelse og et sundt miljø til kommende generationer. Gode menneskelige relationer bygger på god etik.

Vi er stolte af vores træer og håber at du vil nyde de friske og smukke Nordmann juletræer — og andre sorter — fra Arbodania.