Pallesystem

Bedre logistik og håndteringsydelse

Som svar på markedets efterspørgsel på mindre paller, har vi introduceret et nyt og forbedret palleteringssystem

Størstedelen af vore juletræer og pyntegrønt leveres på paller som enten Small, Medium, Large, Euro-paller, eller CC-containere. Palleteringen af juletræer sikrer optimal — og ikke mindst sikker — levering til vore kunder. Det beskytter desuden træer og pyntegrønt mod skade under transporten og håndteringen på lager og salgssted.

LARGE-palle – 10 pr lastbil

L-pallen indeholder den største mængde træer og er den mest kosteffektive transportmetode, den giver desuden mulighed for hurtig aflæsning. Hver palle indeholder mellem 60 og 200 træer. Et fuldt vognlæs består af 10 paller som vejer 800-1.400 kg og aflæsses ved hjælp af teleskoplæsser eller gummiged.

MEDIUM-palle – 20 pr lastbil

M-pallen er halv så stor som Large og disse kan indeholde 35-100 træer pr. palle afhængigt af træstørrelse og kvalitet. Logistikken er mere fleksibel, idet færre antal træer pr. palle giver mulighed for lettere levering og håndtering ved salgssted og lager. I tilgift er M-pallen lettere og mere stabil end de tradionelle L-paller.

SMALL-palle – 30 pr lastbil

Vores mindste palle — S-pallen — tilbyder færrest antal træer pr. palle. det er et populært valg for mindre havecentre og salgssteder. Denne type palle vejer typisk mindre end 500 kg og kan let håndteres med små gaffeltrucks eller manuelle palleløftere.

Large Large-palle muliggør 10 paller pr. vognlæs 240 × 120 × 260 cm (H×D×B)
Medium Medium-palle muliggør 20 paller pr. vognlæs 120 × 120 × 260 cm (H×D×B)
Small Small-palle muliggør 30 paller pr. vognlæs 120 × 80 × 240 cm (H×D×B)