Arbodania CEO Michael Schnor foran Lundbygaard Gods

Profil

Arbodania er en af de ledende danske engrosvirksomheder indenfor eksportsalg af juletræer med næsten en million juletræer på 1.000 sættevogne til 14 lande i Europa. Vi er 100% dansk ejet af Lundbygaard Gods ved familien Collet, som siden 50’erne har dyrket de traditionsrige Nordmann ædelgraner. Se her grunden til at vi er vokset så stærkt:

PRODUCTKVALITET

Vi har egen kvalitetskontrol med ensartet sortering. Vi tilbyder certificeret miljøvenlig produktion uden pesticid rester – til glæde for bier, insekter, fugle og vildt. Som noget unikt, så fremtidssikrer vi de smukke juletræer ved for eksempel at være 100% selvforsynende med udvalgte frø til vores egne ”førsteklasses” Nordmann juletræer.

PROFESSIONEL LOGISTIK

Vi investerer løbede i implementering af ny teknologi i produktion og logistik. Vi har indført modulært pallesystem med høj effektivitet, tællesystemer og sporbarhed. Vore palleenheder tilpasses kundeønsker. It-styring sikrer at kunden får den bestilte ordre præcis til tiden og at fakturering, betaling og andre processer foregår effektivt.

KUNDESERVICE

Vi tilbyder direkte it-integration med kundesystemer via EDI/XML, private label og in-store marketing assistance. Vi ønsker at være nemme og troværdige at handle danske juletræer med. Vores mål er at inspirere til godt partnerskab gennem en professional tilgang til samarbejde, værdiskabelse og et sundt miljø til kommende generationer. For os kommer kunden altid først og vi går langt for at yde markedets bedste service.

Afprøv os med en mindre ordre og få syn for sagen. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på info@arbodania.com.

Vi er stolte af vores træer og håber at vi kan få lov til at gøre en forskel for dig, din virksomhed og ikke mindst dine kunder med vore friske og smukke juletræer.

Med venlig hilsen
Arbodania A/S

Michael Schnor
Administrerende direktør/CEO

AAA 2023

Arbodania A/S – Højeste kreditværdighed – © Dun & Bradstreet